Dostava proizvoda

Narudžbe se šalju na adresu koja se odabire prilikom kupnje ili se mogu osobno preuzeti na našoj adresi Put Stanova 15, 23000 Zadar

Dostava se vrši putem kurirske službe u roku 1-7 radnih dana od trenutka zaprimanja narudžbe, ukoliko nije drugačiji rok naveden kod samog proizvoda. Dostava se vrši na adresu koju je kupac naveo prilikom kupnje. Radno vrijeme kurirskih službi za dostavu paketa je radnim danom od 08-16 sati.
Osobno preuzimanje se vrši u roku 1-7 radnih dana od trenutka zaprimanja narudžbe

Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske te je za sve narudžbe BESPLATNA.

Prilikom obrade narudžbe kada ista napusti skladište kupac će dobiti poruku e-pošte s potvrdom da su artikli otpremljeni.

Naručeni proizvod pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Svojim potpisom pri preuzimanju, kupac potvrđuje da je preuzeo paket (ili pakete) u neoštećenom stanju. Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja. Preporuča se da kupac pošiljku pregleda pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, te da ih odmah reklamira dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbije preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti nama.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova. Nepreuzete pakete čuvamo u maksimalnom trajanju do 30 dana obavijesti o preuzimanju, u kojem je moguće proizvod preuzeti. Nakon toga ugovor se smatra raskinutim i novac koji je plaćen za proizvod će biti vraćen.

Dostava se ponavlja isključivo po dogovoru s kupcem i uz plaćanje ponavljanja dostave unaprijed.

NAPOMENA: Za vrijeme trajanja vremensko ograničenih promotivnih akcija, rok dostave može se produžiti za 2 do 3 radna dana. 

Izbornik
×